Nieuws

Je snuffel kwijt geraakt? Op zoek naar de gegevens van je leiding? Wil je de kleurprenten nog eens inkleuren?

Op onze Chiro zijn uniformen verplicht vanaf rakwi. Een volledig uniform betekent voor ons een short of rok, chirokousen en een hemd. Deze zijn allemaal te koop in de Banier.

Hier vind je alvast een lijst van dingen die je zeker niet mag vergeten:

De kampinfoavond is voorbij en er zijn al heel wat kinderen ingeschreven. Indien u het kampgeld nog moet betalen, moet dit voor 25 juni in orde zijn.

Het adres voor de briefjes op kamp:

Chiro Halen

naam kind + afdeling

Route de Logne 2

4190 Ferrières

P.S.: dit is niet het hetzelfde adres als van de wei.

Dag ouders, oud-leiding en sympathisanten! Wij zijn op zoek naar nieuwe kookouders voor ons Chirokamp van 20 tot 30 juli. Als u niet de volle tien dagen, maar toch enkele dagen wil komen helpen, horen we het ook graag.

Ook dit jaar doet Chiro Halen mee met de Joyvalle actie! Willen jullie ons allemaal helpen met flapjes inzamelen?

De examens van de leiding komen eraan, dus binnenkort zal het chirostop zijn. Maar niet getreurd, elke groep heeft tijdens deze periode wel nog een kerstfeestje!

freggels: zaterdag 17 december

speelclub: vrijdag 16 december

Wij verzamelen en verkopen chirokledij. Heb je bij je thuis nog een chiro-T-shirt, -short, -rok of -trui die te klein is? Twijfel je om deze weg te doen omdat ze al zo lang in de kast ligt? Gooi ze dan niet weg, maar breng ze bij ons binnen!

Normaal gezien gaat de leiding bij alle leden thuis op bezoek om het lidgeld op te halen en om zich even voor te stellen aan alle ouders. Dit jaar gaan we om praktische redenen iets nieuws uitproberen.

Pagina's

Abonneren op Nieuws