top of page

Restaurantdag Chiro Halen 28 april

Bijgewerkt op: 23 apr.

Op 28 april organiseert Chiro Halen zijn jaarlijkse Restaurantdag!


Als je je weg tot deze pagina hebt gevonden, wil dit zeggen dat we je een vriend van de Chiro mogen noemen. We bedanken je nu al voor je steun!

Zoals steeds zorgt onze kookploeg weer voor een lekkere menu. Er zal heerlijke soep zijn voor iedereen die komt eten!


Je kan je inschrijven door een menukaart die je van leden, leiding en oudleiding van Chiro Halen kan krijgen, binnen te brengen bij Persoons in de Doelstraat.


Of door het online inschrijvingsformulier in te vullen:
Waarom doen we dat eigenlijk?


We organiseren de restaurantdag opdat we onze Chirolokalen kunnen onderhouden. Je kan je wel voorstellen dat er al eens een raam stuk gaat . Zo werd onlangs de lichtstraat in het dak van de Chirolokalen vervangen.


Daarnaast dient de opbrengst ook om de leiding te ondersteunen in investeringen die ze willen doen. Een voorbeeld? Elk jaar op kamp huurt de leiding een generator op brandstof. Dat brengt niet alleen hoge kosten met zich mee, maar is ook vervuilend en zorgt voor een constante achtergrondruis. Daarom gingen ze actief op zoek naar een volwaardig, duurzaam alternatief.


Zo kwamen ze op een generator met behulp van zonnepanelen en accu's. Om dat te verwezenlijken, zijn enkele essentiële onderdelen nodig zoals: een omvormer (geschatte kostprijs €1000), laadregelaar (geschatte kostprijs €200), zonnepanelen (geschatte kostprijs €120 per paneel), accu's en andere toebehoren.

Zo’n initiatieven kunnen wij vanuit de oudleiding alleen maar toejuichen willen we graag ondersteunen.Dus bij deze: een warme oproep om een hapke te komen eten!
29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page